Klienseim önbizalmat és megerősítést nyernek abban, hogy a saját életüknek Önmaguk a legjobb szakértői. Valódi megoldásközpontú módszerekkel dolgozom, a magánéleti és hivatással kapcsolatos problémákra. 

3 fontos dolog, amiben tudok segíteni, ha szeretnél egy összességében elégedett, kiegyensúlyozott ember lenni. 

 

Önismeret – Önbizalom – Kommunikáció

Úgy érzed, hogy mindennapjaidban nem a boldog, felszabadult és hatékony érzés érvényesül?

 

Kérdéseid vannak?

Önmagaddal, gyermekeddel, párkapcsolattal, családdal, szülőkkel, munkával kapcsolatosan?

 

Szeretnél tudatosan élni és önállóan is választ találni?

Zsuzsa útja a válási helyzetből a közös üdüléség

Ingyenesen letölthető Esettanulmány

 

Zsuzsa, 36 éves és 2 gyermek édesanyja, váláson gondolkodik. Nem rég még 3. gyereket is akartak, de mostanában meg már minden összezavarodott körülötte. Annyira jól indult minden, már az egyetemen megismerkedtek a párjával és 2 év után összeházasodtak.

A férje kitűnő állást kapott és pályája felfelé ível, minden tekintetben kielégítő a munkája. Nagyszerű cégnél, prosperáló pozícióban és rengeteg új kihívással nézhet szembe nap mint nap.

A hétköznapok egyformák lettek, a hétvégéket csak kibírni kell.

Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen felismerések útján sikerült  eljutni a válási szituációból, az általam levezetett coach ülések segítségével a sorsfordító üdülésig, szerezd meg az esettanulmányt most.

Töltsd le az Esettanulmányt

Te épp melyik problémával küzdesz?

 

 

7 problémakör, ahol leginkább szükség van a coach szakemberre.

Önismeret

Önmagad megismerése átsegít a nehézségeken, segíti a megértést életünk fordulói során, családtagjainkkal, munkatársainkkal, ismerőseinkkel, barátainkkal, tehát másokkal való kapcsolataink kezelésében. 

Önbizalom

Hiánya elakadásokat eredményez a munkában, a párkapcsolatban és más társas viszonyokban is. Az eltúlzott mértékű önbizalom szintén látszólag érthetetlen konfliktusokhoz vezethet. 

Stressz, ami félelmeket, bizonytalanságot okoz.

Tünetei a szorongás, félelem, bizonytalanság, ami további gondokat okoz. Visszafogott viselkedésünk kihat a mindennapi életünkre, a problémamegoldó képességünk csökken.

Fordulópontok az életedben

Új életszakaszba érve (felnőtté-,szülővé válás,nyugdíjazás) vagy egy új életkörülmény (új munka, költözés) gyakran szükségessé teszi pl. gyermek- szülő kapcsolat javítását, az új körülmények elfogadását,  magánéleti válságok megoldását, karrierváltást, stb. 

Párkapcsolati gondok

Ha van párod azért, ha nincs akkor azért.Önmagunk megismerése alapvető lépés ahhoz, hogy átalakuljunk, hogy alkalmasak legyünk a boldogságra párkapcsolatban is.

Harag,bűntudat 

Ismétlődő negatív érzéseink gyötrelmein felismeréssel, értelmezésükkel enyhíthetünk. A harag indulattal teli és a bűntudat is mérgező lelkiállapot. Betegséghez vezethet. Új céllal, tudatos munkával dolgozhatunk ellene.

Reménytelenség, céltalanság, kilátástalanság érzése

Új kihívásokért kiált, ha ilyen érzeteid vannak. Állapotod okának feltárásával, magadnak is meglepetést okozhatsz. Az önmagadon való munka, izgalmas és változást, jót hoz neked.

Változtasd meg az életed!

Írd ide az üzeneted és küld el nekem!

Kérem,fogadja el az ÁSZF-t és az Adatkezelési tájékoztatónkat!