Barion Pixel

Kisiván Krisztina

Tedd meg az első lépést önmagadért, itt szakértői segítséget kapsz.

Károli Gáspár Református Egyetem, Pszichológiai intézetének rajzvizsgálati szaktanácsadó szakán végzett szakember, Igazságügyi Minisztériumban bejegyzett mediátor, okleveles életvezetési tanácsadó (life coach)

“Nem mondom, sok önuralom kell hozzá, tehetetlenül nézni, mint rohan valaki a vesztébe saját akaratából, minden figyelmeztetés ellenére… és amikor már nem akarjuk “megmenteni” és bízunk benne, hogy meg tudja menteni saját magát, ezzel esélyt kap arra, hogy megérezze a saját erejét és a változás útjára lépjen!”

Szepes Mária

Az én sztorim

Utazás az Élet Képeslapján

Lovagregény hősnője, avagy a rózsaszín köd eloszlatása. „Az egyes történetek elbeszélései lazán kapcsolódnak egymáshoz, az eposznak nincs szigorú szerkezete. A hősök cselekedeteinek bemutatása tanító célzatú” Wikipedia

Alap képzettségeimet tekintve közgazdász vagyok, 20 éven át értékesítési és kereskedelmi területen saját vállalkozásokat is vezettem és emellett hosszú ideig boldog főállású édesanya is voltam. Elváltam. Felnőttek a gyermekeim. Az eltelt időbe belefér a főállású útkereső elnevezés is.

Önmagam és a lelkünk rejtelmeinek megismerés igénye már több mint 25 éve mélyebben foglalkoztat. Bejárt utam egyik eredménye, hogy ezeket a sorokat olvashatod. Sok éves vállalkozói tapasztalatom, élettapasztalatom, közgazdász és kereskedelemhez, értékesítéshez kapcsolódó végzettségeim, a mögöttem lévő coach és pszichológiai területen végzett képzés, a több 100 órás önismereti munka és a folyamatos tanulási folyamatban való 20 éves aktív részvétel, az 1500 órát meghaladó coaching, adja számomra az alapot, amire építhetem a jelenlegi munkámat.

Fordulnak hozzám személyes jellegű kérdésekkel, családi kapcsolatokra vonatkozó vagy gyermekneveléssel, anyasággal, „szülőséggel” kapcsolatos problémákkal, de üzleti jellegű, pályaválasztással vagy munkára irányuló, munkahelyi nehéz helyzetekkel is rendszeresen találkozom.

Óvodákban és iskolákban pedagógusok munkáját, mentálhigiénés program keretén belül előadásokkal és foglalkozásokkal támogatom. Egyéni és csoportos formában is tartok alkalmakat.

Én tudom, hogy döntéseinkhez támogatásra, lendületre van szükségünk. Hivatásommá vált a life coaching. Az élet bármely területén, legyen az család, barátok, munkahely, vállalkozás, üzlet. A coaching folyamat eredménye, a Te személyes eredményed, azaz szándékaid, választásaid és saját megtett lépéseid következménye, melyet coach szakértő támogatott.

Területek, ahol segítelek!

Mediátorként

Segítek az elakadt kommunikáció feloldásában, családban, iskolában, munkahelyeken.

Rajzvizsgálati
szaktanácsadóként

Létrehoztam a Beszédes rajzok programot, amivel feltárom a rejtett erőidet, majd elvezetlek a célodhoz.

Coachként

Empátiával és kidolgozott, bevált eszközökkel működöm a közös munka során.

Értékrendem

Feladatom, hogy segítsem azokat, akik engem bizalmukkal megtisztelnek, abban, hogy valódi, bennük létező énjüket megtalálják, a helyes kommunikációjukkal, pozitív gondolkodással, értékes kapcsolatokkal, harmóniába kerüljenek valódi önmagukkal, vagyis egy összességében lelkileg egészséges, tisztességesen határozott, céltudatos emberként lépjenek tovább.

Alapvető szempontjaim, az együtt töltött minőségi idő, az elfogadás, a valódi figyelem, és az őszinteség.

“…nincsenek kis kérdések. A látszólag mellékes kérdés, lényegtelen kísérlet, sokszor roppant mélységeket tárhat fel..”

Michael Brooks

E-mail:
email@email.hu
Telefon:
06301234567

Kérdésed van?