Barion Pixel

Letölthető tartalmak

Alcím

Leírás

Hogyan oldhatod fel 1 nap alatt a házassági krízised mediációval?

Ingyenesen letölthető esettanulmány

Ildikó nem tudta behatárolni, hogy vita, konfliktus vagy miféle probléma merült fel köztük, a férjével, de biztos volt benne, hogy kommunikációjuk elakadt. Házasságkötésük után Ildikónál rákos betegséget diagnosztizáltak.

1,5 éves küzdelmük során frusztrálttá váltak és nem beszélgettek, eltávolodtak egymástól.

Ignác szerint eluralkodott rajtuk a tehetetlenség érzése, amit külső segítség nélkül már képtelenek voltak helyesen kezelni.

Olvasd el, hogyan sikerült kilábalni a megrekedt házassági állapotukból az általam végzett egyetlen mediációs ülés segítségével.

Töltsd le az Esettanulmányt!

Kérlek, töltsd ki a kért mezőket .

Zsuzsa útja a válási helyzetből a közös üdüléség

Ingyenesen letölthető esettanulmány

Zsuzsa, 36 éves és 2 gyermek édesanyja, váláson gondolkodik. Nem rég még 3. gyereket is akartak, de mostanában meg már minden összezavarodott körülötte. Annyira jól indult minden, már az egyetemen megismerkedtek a párjával és 2 év után összeházasodtak.

A férje kitűnő állást kapott és pályája felfelé ível, minden tekintetben kielégítő a munkája. Nagyszerű cégnél, prosperáló pozícióban és rengeteg új kihívással nézhet szembe nap mint nap.

A hétköznapok egyformák lettek, a hétvégéket csak kibírni kell.

Ha szeretnéd megtudni, hogy milyen felismerések útján sikerült  eljutni a válási szituációból, az általam levezetett coach ülések segítségével a sorsfordító üdülésig, szerezd meg az esettanulmányt most.

Töltsd le az Esettanulmányt!

Kérlek, töltsd ki a kért mezőket .

Az óvodáskorú Máté problémáinak feltárása a beszédes rajzok programmal

Ingyenesen letölthető esettanulmány

Mindenkinek van egy – csak egy? – titka. Először nem is a gyermek titka, hanem a szülőké. Mert aggódnak. Titkon minden szülő aggódik. Legalábbis egy kicsit azért, hogy valóban tökéletesen teljesíti- e ezt az életre szóló feladatot. Lehet, hogy eddigi élete legnagyobb feladatát.

Máté mozgása életkorának megfelelő, azonban karját kicsit mereven tartja, vállát megemeli, amikor valamiért nyúl. El is ejti a ceruzát és nehezen bonja a ceruzatartót és tartalmát egyesével óvatosan szedi ki.

Magát 2 évesnek mondja, Máté. Beszéde rendkívül akadozó és hibás, nehezen formálja a betűket, nem találja a szavakat.

Olvasd el, hogy mi történt Mátéval és az édesanyjával folytatott rövid foglalkozás és interjú kereteiben, és miként végződött a találkozó.

Töltsd le az Esettanulmányt!

Kérlek, töltsd ki a kért mezőket .